Uitmarkt 2021 met TITANIC & ZODIAC

Home Forums MUSICALS TITANIC de musical Uitmarkt 2021 met TITANIC & ZODIAC

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #4839
  Marijke
  Sleutelbeheerder

  Op zondagavond 29 aug. zal om 21.35 uur bij AVROTROS op NPO1 het eerste live optreden te zien zijn van TITANIC de musical.
  Op Instagram konden we er al een voorproefje van bewonderen.
  (zie onderstaande link)
  https://www.instagram.com/p/CS7FYqSoq3i/?utm_source=ig_web_copy_link

  #4840
  Marijke
  Sleutelbeheerder


  We hebben een heerlijke avond beleeft op de Uitmarkt 2021.
  I.v.m. de corona-maatregelen ging alles anders als anders, maar de presentatie van de musicals voor het seizoen 2021-2022 waren stuk voor stuk heel mooi uitgevoerd en weergegeven.
  In tegenstelling tot voorgaande jaren waren er vooraf kaarten in de verkoop gegaan. Op de getoonde plattegrond waren tafels met daar omheen enkele stoeltjes gepresenteerd en ook wij hadden kaarten besproken. Op de dag van de Uitmarkt bleken er echter 2.000 stoelen in de verkoop te zijn gegaan en van de voorheen getoonde plattegrond klopte niets meer. Er stonden ruim 30 rijen met stoelen met hier en daar een tafeltje er tussenin met een lampje erop. Deze omslag was een rare gewaarwording. Er vormde zich een lange rij met publiek en 2 uur voor aanvang werd iedereen gecontroleerd op QR-code en mochten we door naar de volgende wachtrij. Daar stond iedereen hutje-op-mutje nog een uur te wachten alvorens de hekken open gingen. Gelukkig stonden we vooraan en daardoor konden we plaats nemen op rij 3. Wat een feest! Het was regenachtig weer, er werden regenponcho’s uitgedeeld en we waren blij met de goede plaatsen, want achteraan kon je nauwelijks iets zien van het podium. Heel teleurstellend en totaal niet zoals het vooraf beloofd was.

  Wie vooraan zat had geluk :good: Wie achteraan zat enorme pech :cry:

  Frits Sissing en Romy Monteiro presenteerden het geheel. Helaas waren ze niet zo goed te verstaan door het aanwezige publiek, achteraf bleek gelukkig dat alles op TV wel prima te verstaan was. Het eerste optreden was een speciaal geschreven lied door Jeremy Baker wat gebracht werd door Paul Groot, Lone van Roosendaal, Brigitte Heitzer, Nandi van Beurden en Samir Hassan genaamd “Terug de vloer op” en de tekst vertelde hoe de hele musicalwereld de pandemie beleefde en weer stond te trappelen om weer op te treden. Erg mooi gedaan.

  VIDEO Terug de vloer op:

  Er werden vanavond fragmenten getoond uit Titanic, The Sound of Music, Tina de musical, Diana & zonen, Spring Awakening, 14 de musical, Come from Away, The Rocky Horror Show, Zodiac, Amélie, Dagboek van een herdershond, Zij gelooft in mij en de grootse afsluiter was Aladdin.

  Wij hadden dus de mazzel dat René zowel met Titanic als met Zodiac op zou treden. Het optreden van Titanic was enorm indrukwekkend. Prachtige kleding van de cast, René begon solo en daarna een hele mooie samenzang en op het grote scherm indrukwekkende beelden van het schip. Het was een waar feest om mee te mogen maken.

  VIDEO Titanic:

  Uit Zodiac zongen Dominique de Bont en René het prachtige duet “Vader en dochter”. Helaas was het geluid van het orkest iets te hard afgestemd waardoor vooral Dominique moeilijk te verstaan was. Echt zonde, dit duet is een prachtig hoogtepunt in de musical en dat kwam hierdoor niet zo goed uit de verf. In Breda klinkt het stukken mooier.

  VIDEO Zodiac:

  Dit jaar heette de slotavond van de Uitmarkt 2021 ook niet “De musical Sing-a-long” maar “Musical Awards, de kick-off”. Meezingen was niet gewenst en er werden ook geen teksten gepresenteerd op het grote scherm zoals in de voorgaande jaren. Er werden wel 3 prijzen uitgereikt: Het nummer ‘Mijn Leven Is Van Mij’ gezongen door Pia Douwes won de award voor favoriete musicalsong allertijden, Simone Kleinsma won de award voor favoriete musicalperformer allertijden en Soldaat van Oranje ging met de award naar huis voor favoriete originele Nederlandse musical allertijden. René was  een genomineerde in de top 3 van favoriete musicalperformer allertijden. Wat een mooie prestatie en wat waren we TROTS!

   

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.