TITANIC Start repetities 28-09-2021

Home Forums MUSICALS TITANIC de musical TITANIC Start repetities 28-09-2021

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #4850
  Marijke
  Sleutelbeheerder


  Vandaag, 28-09-2021, was er een TITANIC-persmoment gepland omdat de repetities van start gingen. In de Diemer Studio’s in Diemen werd de pers welkom geheten door producent Hans Cornelissen. Hij gaf een korte uitleg waarom het – helaas – zo lang duurde voordat er daadwerkelijk gestart kon worden met het repeteren en spelen van deze reizende musical.

  Hij vertelde ook dat ze de theater-maatregelen (corona-check) voor the time being noodgedwongen voor lief moesten nemen omdat het opvoeren van een dergelijk groot opgezette musical niet haalbaar zou zijn met een geringe zaalbezetting. In zijn eigen bewoordingen vertelde hij dat iedereen “Fucking blij” was dat er gestart werd en deze woorden werden met luid gejuich door de aanwezigen ontvangen. :yahoo:

  Castleden Linda Verstraten, Wieneke Remmers en Mariska van Kolck hadden de eer om een champagnefles kapot te slaan op de “boeg” van het schip, vorm gegeven door een poster en een fles (van suikergoed) en riepen “Wij wensen de productie TITANIC een behouden vaart!” Onder luid gejuich knalde de fles kapot en werd een champagnetoren gevuld, onder aanvoering van René.

  Hierna hief de cast het volle glas en was er gelegenheid voor het maken van foto’s en video. Het rumoer in de kleine zaal ging nogal ten koste van de verstaanbaarheid waardoor diverse pers de castleden in de gang of buiten interviewden. Wij hebben ons er deze keer – mede door de drukte –  niet aan gewaagd, maar hebben wel video- en fotomateriaal gescoord.

  Na het vertrek van de pers begon de cast voor de eerste keer met de scriptlezing van de productie die op 5 november zijn eerste Try Out zal beleven in Nieuwegein. De première is op 21 november in Almere en deze reizende productie zal in diverse theaters in NL te zien zijn t/m juni 2022.

  VIDEO van deze gebeurtenissen:

  Foto’s: ©Wilke Schot
  Video: ©Marijke Stuurman

  Voor meer info en speeldata zie: https://www.degraafencornelissen.nl/production/titanicdemusical/

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.