Shifting Daylight – Album 2 release (24-09-2021)

Home Forums SHIFTING DAYLIGHT Shifting Daylight – Album 2 release (24-09-2021)

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #4901
  Marijke
  Sleutelbeheerder

  Op 24 sept. 2021 We hebben een mooie avond Shifting Daylight beleeft tijdens de release van het 2e album van Shifting Daylight: GEMMAE. De band – René van Kooten, Bram Bol Jr. en Ingmar Spaaij – was voor deze gelegenheid uitgebreid met 2 bandleden: bassist Auke Haaksma en drummer Leon Schmitz.

  Het toneel was rijkelijk voorzien van enorm veel instrumenten. Niet alleen Ingmar bleek er veel van te kunnen bespelen, de aanvullende 2 leden waren ook erg veelzijdig en voegden veel toe aan de mooie muziek.

  Persoonlijk vond ik het lichtplan minder mooi als bij de vorige shows. Met de achterliggende gedachte om ook wat beelden op film vast te leggen bleek dit dan ook een behoorlijke opgave. Soms was het erg donker of de totale achtergrond rood gekleurd. Het zijn keuzes die gemaakt waren door de band, maar als publiek vond ik het jammer dat de gezichtsuitdrukkingen soms niet of nauwelijks te zien waren.
  Enkele nummers werden ook akoestisch gezongen en tussen de nummers door vertelde René over de afgelopen jaren, maar alles was minder donker dan bij de voorgaande voorstellingen.

  Na afloop was de CD te koop in de foyer, waarbij René het motto had “Support your Vocals” :yahoo: De hoes werd ter plaatse persoonlijk voorzien van handtekeningen :mail: en de bandleden werden vaak en vrolijk op de foto gezet.

  De CD is ook te koop via: order@shiftingdaylight.com maar ook te beluisteren via Apple Music, Spotify, Deezer en iTunes. Tourdata en meer info vind je op shiftingdaylight.com en/of http://www.facebook.com/shiftingdaylight

  In onderstaande video een inleiding van René en een prachtige nummer van de nieuwe CD: Summer Solstice :heart: (en het slotapplaus)

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.