Vernieuwde website 2020

Home Forums WEBSITE INFO Vernieuwde website 2020

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #4485
  Marijke
  Sleutelbeheerder

  Lieve forummers,

  Zoals verteld heeft de website een enorme deuk opgelopen toen de host een week off line was omdat ze gehackt waren. Alle backups waren ook verdwenen, ze konden de laatste backup (van 2 jaar oud) alleen nog terugplaatsen. Wát een drama… Vanaf toen was het tobben, aanvullen, foto’s terugplaatsen enz. enz. Niet te doen. Veel werk in gestoken, maar het bleef gammel en kneus. Daarom in 2020 van vooraf aan begonnen (wederom met hulp van Marloes de Krom die het technische gedeelte – de opbouw – weer voor elkaar maakte). Hulde en grote DANK daarvoor!

  De vernieuwde website ben ik nog steeds aan het aanvullen, want er is enorm veel waardevolle data verloren gegaan sinds de start van de website in 2003 (gelukkig niet uit mijn eigen archief).

  Wat is er op de website te vinden:
  *De (indrukwekkend lange) CV van René
  *Vernieuwde foto-albums (van lang geleden tot nu)
  *Vernieuwde videomappen (met soms zeer bijzondere video’s, ook backstage)
  *Het forum met daarop:
  -Jaaroverzichten (van lang geleden tot nu)
  -Musicals waarin René speelde (zoals perspresentaties, Try Outs, prems, etc.) geplaatst in het SPECIALS ARCHIEF, nu als uitgebreide samenvatting
  -Shifting Daylight-informatie (vanaf de start: How it all started tot nu)
  -Musicalscripts en songteksten uit de beste musicals met René
  -Een NIEUWS-afdeling (die nog steeds actueel aangevuld wordt)
  -De MEDIA-afdeling met media-berichten over René

  Hopelijk helpen jullie op de vernieuwde website ook weer mee met het plaatsen van reacties, foto’s, aanvullingen, verslagen enz. Voor vragen, opmerkingen, positieve/negatieve/opbouwende kritiek of andere zaken m.b.t. de website kan je mailen naar: renefansite@hotmail.com of marijkestuurman@hotmail.com

  *Inloggen is voor velen een hindernis om te nemen, maar dit is (helaas) noodzakelijk om te voorkomen dat er (veel!)  spam geplaatst wordt i.p.v. leuke berichten. Voor het plaatsen van een reactie of bericht is inloggen daarom noodzakelijk. *De mailadressen waarmee ingelogd wordt zijn alleen maar nodig voor het registreren, er wordt nl. een link gestuurd naar het betreffende mailadres waarna je goedkeuring krijgt na het aanklikken van de gestuurde link. Verder wordt er niets mee gedaan.

  Op FaceBook is er ook een actieve pagina met de laatste nieuwtjes te vinden: René van Kooten NIEUWS. Daar ‘zakken’ berichten al snel naar beneden omdat er vaak zo veel te melden valt i.v.m. de volle agenda van René. Voor blijvende informatie (en de handige zoekfunctie op het forum) is er daarom (sinds 2002) ook deze website beschikbaar.

  VEEL LEESPLEZIER GEWENST :yahoo:

  #4495
  Marijke
  Sleutelbeheerder

  *Bij alle geplaatste foto’s (van derden) op deze website is getracht zo goed mogelijk bronvermelding weer te geven. Indien er (ten onrechte) geen naamsvermelding heeft plaatsgevonden ontvangen we hier graag bericht van, zodat dit aangepast zal worden. :mail:

  #4651
  MarloesJ
  Deelnemer

  :good:

  #4654
  Karen
  Deelnemer

  Fijn dat de site weer actief is, ziet er mooi uit!

  #4706
  E.W.J
  Deelnemer

  Het is mooi site geworden René van Kooten

   

  #4708
  Marijke
  Sleutelbeheerder

  Dank je wel :good:

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.